«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Όλα έτοιμα για τη Μουσική Βραδιά που συνδιοργανώνουν το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας και η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας

Όλα είναι έτοιμα για τη Μουσική Βραδιά που συνδιοργανώνουν το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας και η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας για να αποδώσουν τιμή στην ελληνική Ναυτοσύνη και τους ανθρώπους της: στους Έλληνες Πλοιάρχους που είχαν, έχουν ή που θα αποφοιτήσουν από την αρχαιότερη παγκοσμίως Ναυτική Σχολή, τη Σχολή της Ύδρας!
Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες, δυο μεγάλοι περφόρμερ, ο καθένας τους μοναδικός και υπέροχος στο είδος του, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος, συμμετέχουν στην όμορφη αυτή συνεργασία ενώνοντας τις φωνές τους κάτω από τον έναστρο ουρανό της Ύδρας για να μας ταξιδέψουν μουσικά σ' αυτό το Τιμητικό Αφιέρωμα στους αυριανούς Πλοιάρχους της Α.Ε.Ν. Ύδρας.

Έτσι σήμερα  Πέμπτη 1η Ιουνίου στην Ύδρα, για την ΑΕΝ και το ΙΑΜΥ, θα υλοποιηθεί μια παράσταση που θα συγκινήσει, θα μαγέψει και θα ταξιδέψει νοερά το κοινό. Στην παράστασή τους συμμετέχει και ο "μάγος των πνευστών" ο μοναδικός Θύμιος Παπαδόπουλος.
Χώρος εκδήλωσης: μεταξύ Α.Ε.Ν. και Ι.Α.Μ.Υ.

Ώρα: 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου