«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Θεαματική και εντυπωσιακή παρουσίαση κλασικού και σύγχρονου χορού από τα τμήματα μπαλέτου της Ύδρας

«So you think you can jazz» μια θεαματική όμορφη και επιτυχημένη παράσταση κλασικού και σύγχρονου χορού από τα τμήματα μπαλέτου της κ. Λίνας Ωρολογά, καθηγήτριας χορού, που είχαμε την χαρά να απολαύσουμε το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι της Ύδρας.
Στα πλαίσια των εορτασμών των «Μιαουλείων 2017»,πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00 στο λιμάνι της Ύδρας εμπρός από ένα κοινό εκατοντάδων θεατών η παρουσίαση από τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού της παράστασης «So you think you can jazz», με χορογραφίες, μουσική και καλλιτεχνική επιμέλεια  της κ. Λίνας Ωρολογά, καθηγήτριας χορού.

Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ακίνδυνος Δαρδανός Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, η Δημ. Σύμβουλος κ. Λ. Λούλου,  δημοτικοί σύμβουλοι, ο τ. Δήμαρχος Ύδρας κ. Α. Κοτρώνης, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Ε. Πούλος,  φορείς του νησιού όπως και εκατοντάδες κόσμου.
Την εκδήλωση  άνοιξε με χαιρετισμό ο τελετάρχης κ. Γ. Γκολέμης και στη συνέχεια ακολούθησε το κυρίως πρόγραμμα με την παρουσίαση κλασικού και σύγχρονου χορού από τα τμήματα μπαλέτου με την παρουσίαση της παράστασης «So you think you can jazz».
Στο τέλος της θεαματικής και εντυπωσιακής εκδήλωσης η κ. Λίνα Ωρολογά, καθηγήτρια χορού, σε ομιλία της ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η παράσταση όπως και τους χορηγούς της εκδήλωσης. 
Ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Ύδρας κ. Γεώργιου Κουκουδάκη που ευχαρίστησε για την όμορφη παράσταση και έδωσε συγχαρητήρια στα τμήματα του μπαλέτου για την παρουσίαση και έκλεισε τον χαιρετισμό του με προσφορά ανθοδέσμης στην καθηγήτρια χορού κ. Λίνα Ωρολογά.
Στη συνέχεια η κ. Λίνα Ωρολογά βράβευσε για την βοήθεια τους άτομα που συνετέλεσαν στην επιτυχημένη παράσταση και έδωσε τιμητικά διπλώματα σε όλα τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού.
Η εκδήλωση έκλεισε με τον επίλογο του τελετάρχη κ. Γ. Γκολέμη αφού απέσπασε τα χειροκροτήματα αλλά και τις καλύτερες των εντυπώσεων από τους παρευρισκόμενους για την άψογη εμφάνιση όλων όσων πήραν μέρος αλλά και τις χορογραφίες που εντυπωσίασαν το κοινό. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου