«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Ανιδιοτελής προσφορά ζωής από τους εθελοντές αιμοδότες της Ύδρας

Από: την Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου Ύδρας κ. Αγγελική Νάζου 
«Ευχαριστούμε θερμά τους 49 εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν την 17η τρέχοντος μηνός στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας. Χάρη στην ανιδιοτελή τους προσφορά συγκεντρώθηκαν 45 μονάδες αίματος.
Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή και επιθυμούν να αιμοδοτήσουν μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά « Άγιος Παντελεήμων» ή σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Ύδρας.
Ε
υχαριστούμε θερμά τους 49 εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν την 17η τρέχοντος μηνός στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας. Χάρη στην ανιδιοτελή τους προσφορά συγκεντρώθηκαν 45 μονάδες αίματος.
Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή και επιθυμούν να αιμοδοτήσουν μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά « Άγιος Παντελεήμων» ή σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Ύδρας. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε σε μεγαλύτερη προσέλευση τον Νοέμβριο!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου