«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Δωρεά του διαδραστικού εικαστικού έργου "Υδρα - Σπιράλ" στον Δήμο Ύδρας από τη ζωγράφο Κ. Μαραβέλη – Το έργο συμπληρώθηκε με την συμμετοχή των επισκεπτών

Δωρεά του διαδραστικού  εικαστικού έργου  "Υδρα - Σπιράλ" στον Δήμο Ύδρας Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 - Πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη - Ώρα παράδοσης   21:30
Η Κατερίνα Μαραβέλη ολοκληρώνοντας με επιτυχία την ατομική εικαστική της έκθεση
«ΚΥΚΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ & Το Πνεύμα Του Βυθού  Του Ναυάγιου Των Αντικυθήρων» κλείνει   άλλον έναν δημιουργικό κύκλο στο ταξίδι της εδώ στην Ύδρα  και μας καλεί να παραβρεθούμε στην παράδοση του οικιστικού διαδραστικου έργου “YΔΡΑ – ΣΠΙΡΑΛ», στους δημότες του νησιού που τόσο αγάπησε.  
Η παραλαβή θα γίνει από τον Δήμαρχο κο Γιώργο Κουκουδάκη την Κυριακή 21:30.
Λίγα λόγια για το έργο: "Υδρα - Σπιράλ"
Δημιουργία έργου  με την συμμετοχή των επισκεπτών.
Οι επισκέπτες  συμμετέχουν  όλη την εβδομάδα που λαμβάνει χώρα η έκθεση στην  δημιουργία  του έργου με την τοποθέτηση ψηφίδων της δικής τους επιλογής .
Η Ύδρα μέσα από το σύμπαν, μέσα από το υγρό στοιχειό, μέσα  από την γη  αλλά  και μέσα από τους ανθρώπους της είναι ένα σπιράλ αντιθέσεων αλλά και αρμονίας που ενώνει το παρόν με το μέλλον την γη με τον ουρανό την λογική με την καρδιά.
Όλοι  οι επισκέπτες  που έλαβαν μέρος στο διαδραστικό εικαστικό έργο, τοποθέτησαν ψηφίδες που μοιάζουν   με  τα θραύσματα τον αρχαίων αγγείων που βρίσκονται στον βυθό γύρω από το νησί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου