«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

«Ο Λεονάρντο μας» μια εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση στο θέατρο του Βλυχού

«Our Leonardo» στο θέατρο του Βλυχού - μια εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση στο θέατρο του Βλυχού 
Το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουλίου 2017 παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική θεατροχορευτική βραδιά, αφιέρωμα του HYDRAMA στο θέατρο του Βλυχού. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον αγαπημένο τραγουδοποιό Leonard Cohen, που έζησε και εμπνεύστηκε γράφοντας μεγάλες επιτυχίες στην Ύδρα.
Την θεατροχορευτική βραδιά αφιέρωμα στον αγαπημένο τραγουδοποιό Leonard Cohen άνοιξε με χαιρετισμό η κ. Corinna Seeds και ο Πρέσβης του Καναδά κ. Keith Morrill.
Η παράσταση ήταν μια πρόσχαρη, διασκεδαστική θεατρική απόδοση με ιδιαίτερη ματιά στη ζωή του αξέχαστου Leonard Cohen στην Ύδρα τη δεκαετία του '60 στην Ύδρα όπου ο Leonard Cohen ανακάλυψε τον ελληνικό τρόπο ζωής. Στο νησί άρχισε να αποκρυσταλλώνει τη σοφία των καλύτερων του ποιημάτων και να γράφει σπουδαία τραγούδια και να γράφει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του όπως «So Long, Marianne» και «Bird on the Wire».  Αυτά τα χρόνια της ζωής του μεγάλου τραγουδοποιού μας μετέφεραν οι 16 χορευτές και ηθοποιοί  Καναδοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Ryerson (Ryerson Theatre), μέσα από την πανέμορφη παράσταση που παρακολουθήσαμε.

Μετά το τέλος της παράστασης ο Δήμαρχος Ύδρας σε ομιλία του ευχαρίστησε και έδωσε συγχαρητήρια τους ερμηνευτές της παράστασης, αναφέρθηκε στην επικείμενη αδελφοποίηση της Ύδρας και της πόλης Μόντρεαλ του Καναδά και παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στην κ. Corinna Seeds, την σκηνοθέτη κ. Peggy Shannon αλλά και τον φοιτητή-ηθοποιό που ενσάρκωσε τον Leonard Cohen στη θεατρική απόδοση.
Μεταξύ των καλεσμένων που τίμησαν με την παρουσία τους την θεατρική εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Πρέσβης του Καναδά κ. Keith Morrill, ο δημοτικός σύμβουλος (εντεταλμένος επί των πολιτιστικών του Δήμου Ύδρας), κ. Π. Ράππας, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Υδραίων Αθηνών κ. Ι. Σαχίνης, ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας κ. Ε. Χρηστίδης, και εκατοντάδες θεατές που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το θέατρο του Βλυχού.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
«Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΑΣ»
Στο HYDRAMA THEATRE της  Ύδρας . 
Μια πρόσχαρη και διασκεδαστική ματιά στην ζωή του Λέοναρντ Κοέν στην Ύδρα την δεκαετία του 60’. Χοροθεατρική παράσταση.
Σκηνοθέτης: Peggy Shannon
Διασκευή:  Corinna Seeds  
Χορογραφία: Alyssa Martin  
16 Χορευτές και ηθοποιοί  από τον  Καναδά   (Ryerson Theatre)
OUR LEONARDO
A lively look into Leonard Cohen’s time in Hydra in the 1960s through the lens of theatre and dance.
Director: Peggy Shannon
Conception: Corinna Seeds
Choreography: Alyssa Martin
Presented by 16 talented young actors and dancers from the Ryerson Theatre from Canada.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου