«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ευχαριστίες του Δημοτικού Συμβούλου κ. Παναγιώτη Ράππα

Από: κ. Παναγιώτη Ράππα Δημοτικό Σύμβουλο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
«Ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση με πολλές αλληλοσυμπληρούμενες και αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις πάνω σε ένα θέμα που η απλή λογική το κατατάσσει στα αυτονόητα. Όμως όταν σύνθετες και μεγάλες έννοιες όπως η «Αγάπη», η «Φιλοζωία», η «Φιλανθρωπία», η «Κοινωνική Ευαισθησία», ο «Νόμος» και ο τρόπος που ο καθένας τις ερμηνεύει, αποτελούν μέρος μιας τέτοιας συζήτησης, αυτή μπορεί να πλατειάσει συχνά χωρίς λόγο και ακόμα συχνότερα χωρίς τέλος.
Παρόλα αυτά όμως το θέμα του αν μπορούν οι ιδιοκτήτες αλόγων και μουλαριών να παίρνουν το μπάνιο τους έφιπποι, σε παραλία που χρησιμοποιείται από ανθρώπους και πότε, έληξε και μάλιστα με συμφωνία. Έτσι μετά από παρέμβαση των Λιμενικών Αρχών και ιδιαίτερα του Λιμενάρχη ζητήθηκε από τους ιδιοκτήτες των συμπαθέστατων ζώων, τους καλοκαιρινούς μήνες να αναζητήσουν άλλη παραλία πραγματικά απομακρυσμένη και εφόσον δεν κολυμπούν σ’ αυτή άνθρωποι που ενοχλούνται, όπως ορίζει άλλωστε ο νόμος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν τον Λιμενάρχη, και το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ύδρας για τον πραγματικά άψογο χειρισμό του θέματος. Είναι παρήγορη η σκέψη ότι παρόλη την καθημερινή γκρίνια για τα στραβά του κράτους μας -δηλαδή του σπιτιού μας- υπάρχουν άνθρωποι που το υπηρετούν με εμφανή ικανότητα και ευαισθησία. Πολύ δε ελπιδοφόρο όταν είναι νέοι άνθρωποι και οι διάδοχες γενιές.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους επαγγελματίες, που παρόλο που αυτό ανατρέπει τα σχέδια και τον προγραμματισμό τους, συμφώνησαν να τηρήσουν τις υποδείξεις.
Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους και καλές δουλειές επίσης, 
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017»

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και εντεταλμένος επί των Πολιτιστικών του Δήμου Ύδρας κ. Παναγιώτης Ράππας είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και animator, έχει επίσης ασχοληθεί με τον σχεδιασμό σκηνικών για το Θέατρο, την εικονογράφηση βιβλίων για παιδιά και έχει διδάξει σε σεμινάρια με αντικείμενο την παραγωγή ταινιών κινουμένων σχεδίων. Συμμετέχει στην κριτική επιτροπή πολλών φεστιβάλ στο εξωτερικό και είναι ισόβιο μέλος της Ακαδημίας τεχνών και επιστημών του κινηματογράφου (A.M.P.A.S) των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου