«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

“Life is a beach!”: Νέος καλοκαιρινός διαγωνισμός από την travelplanet24

Η  travelplanet24 ανακοινώνει την έναρξη του καλοκαιρινού διαγωνισμού “Life is a beach!” σε συνεργασία με την εταιρεία Instayacht!
Ονειρεύεσαι καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά;
H travelplanet24 διοργανώνει τον απόλυτο καλοκαιρινό διαγωνισμό και κάνει δώρο σε έναν τυχερό, ένα διήμερο ταξίδι για 4 άτομα στη Τζιά, στην Κύθνο, στην Ύδρα ή στις Σπέτσες! Το δώρο δεν τελειώνει εδώ! Ο νικητής και η παρέα του θα ταξιδέψουν στο νησί που θα επιλέξουν με ιδιωτικό σκάφος ή φουσκωτό, προσφορά της Instayacht! Επίσης, θα κρατήσουν για όλες τις μέρες διαμονής τους, το σκάφος ή το φουσκωτό, για να επισκεφτούν τις παραλίες του νησιού.
Η travelplanet24 καλεί τους χρήστες να μπουν στην σελίδα της στο Facebook και να συμμετέχουν με έναν πολύ απλό τρόπο για να παίξουν στον καλοκαιρινό διαγωνισμό! Κάθε μέρα θα γίνεται μια ανάρτηση όπου ο χρήστης θα καλείται να απαντήσει με «σχόλιο» πως ονομάζεται η παραλία στη φωτογραφία. Επιπλέον, μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να κερδίσει, απαντώντας σωστά σε όλες τις εικόνες που θα αναρτώνται καθημερινά O διαγωνισμός ισχύει έως 16/7/2017 και ο νικητής θα ανακοινωθεί έως 21/7/2017.
Το link του διαγωνισμού, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου