«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας για την 14η Εθελοντική Αιμοδοσία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ

Ύδρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Δια της παρούσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν ενεργά στην 14η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώθηκε από το Δήμο μας, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017.
Ευχαριστούμε  από καρδιάς  τους 66 εθελοντές αιμοδότες, τακτικούς και νέους,  που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμά μας και συνέρρευσαν στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας  προκειμένου να προσφέρουν αυτό που για κάποιους είναι δεδομένο αλλά για κάποιους άλλους είναι αχτίδα σωτηρίας.  Χάρη στα αλτρουιστικά τους συναισθήματα  και στην ανιδιοτελή τους προσφορά, συγκεντρώθηκαν  61 μονάδες αίματος. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΥ κα. Μαραγκού Αικατερίνη και στην Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου μας κα. Νάζου Αγγελική,  για την άριστη διοργάνωση και μέριμνα της αιμοδοσίας.
Θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», που με χαμόγελο και μεγάλη προθυμία πραγματοποίησε την αιμοληψία, καθώς επίσης και στον ιατρό κ.Παναγιώτη Μανίκη, για  την φιλοξενία της αιμοδοσίας στους άριστους χώρους του Κουλούρειου Νοσοκομείου αλλά και στο προσωπικό του το οποίο στάθηκε επί ποδός καθ΄ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.
Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά την κα. Λαμπακάκη Ελισσάβετ- επισκέπτρια υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» και τον κ. Ρεπούση Παναγιώτη- Διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου « Μεταξά» για την πραγματοποίηση της ημερίδας την 24η Νοεμβρίου τρέχοντος με σκοπό την προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.   Ακόμα, ευχαριστούμε θερμά τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την σημαντική συμβολή του στην προβολή της προσπάθειας μας.
Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε, τον κ. Δημήτρη Παγάνη για την δωρεάν φύλαξη του οχήματος του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», στο χώρο στάθμευσης στο Μετόχι καθώς επίσης και τον κ. Ζωγκό Γεώργιο για την δωρεάν μετακίνηση της κινητής μονάδας αιμοληψίας από Μετόχι για Ύδρα και από Ύδρα για Μετόχι.
Τέλος, συνεχίζοντας την προσπάθειά μας βλέπουμε ότι η συμμετοχή νέων αιμοδοτών ενισχύεται, δίνοντάς μας δύναμη και κουράγιο να μεταλαμπαδεύουμε το μήνυμα για προσφορά ελπίδας και ζωής στο συνάνθρωπό μας.
Ο Πρόεδρος ΚΕΔΥ
ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ Ε. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου