«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

Εκπληκτική συναυλία στην Ύδρα από την Μελίνα Ασλανίδου από μια μοναδικά ταλαντούχα ερμηνεύτρια που ενθουσίασε το πλήθος


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπληκτική συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στην Ύδρα στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων "Μιαούλεια 2018” εμπρός από ένα κοινό εκατοντάδων ενθουσιασμένων θεατών.

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 η Μελίνα Ασλανίδου έχοντας στις αποσκευές της το νέο της άλμπουμ “Ξημερώνει Κυριακή” με διασκευές σε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα αλλά και άλλες μεγάλες επιτυχίες της η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε στο λιμάνι της Ύδρας. 

Η συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου το βράδυ της Παρασκευής έγινε στο λιμάνι της Ύδρας εμπρός από εκατοντάδες κόσμου που με πολύ κέφι διασκέδασε με αγαπημένα τραγούδια και τη μοναδική φωνή και παρουσία της τους εκαντοντάδες παρευρισκόμενους. Η συναυλία σκόρπισε κέφι στον κόσμο που παρακολούθησε την μουσική εκδήλωση και καταχειροκρότησαν με ενθουσιασμό την Μελίνα Ασλανίδου και τους καλλιτέχνες που την συνόδευαν αλλά και πήραν μέρος στα τραγούδια, χορεύοντας και διασκεδάζοντας. Η Μελίνα Ασλανίδου, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, καθήλωσε το κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την σκηνική της παρουσία. Η Μελίνα Ασλανίδου ενθουσίασε το πλήθος που την περιτριγύριζε και δεν παρέλειψε να ερμηνεύσει και «παραγγελία»....Μια εκπληκτική συναυλία με μια μοναδικά ταλαντούχα ερμηνεύτρια!
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Βλαχόπουλος, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρισης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Βούλγαρη-Μαραγκού, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, δημοτικοί σύμβουλοι, Στελέχη του Π.Ν., ο Λιμενάρχης Ύδρας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Γ. Μανδαλάκης, στελέχη του Λιμεναρχείου Ύδρας, η  Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου- Μουσείου Ύδρα κ. Ν. Αδαμοπούλου, η Εκδότης της εφημερίδας «Η Φωνή της Ύδρας» κ. Ε. Χριστοδούλου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων όπως και εκατοντάδες κόσμου.
Μετά τη λήξη της συναυλίας ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης απύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενος, ευχαρίστησε την ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου όπως και τους συνεργάτες της, αλλά και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η συναυλία και έδωσε ανθοδέσμη στη ερμηνεύτρια. Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος πήρε τον λόγο, χαιρέτισε τον κόσμο και έδωσε  τιμητική πλακέτα των Μιαουλείων 2018 στην αγαπημένη ερμηνεύτρια.
Η συναυλία ήταν σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ύδρας και της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου