«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Παρουσίαση των νέων εμφανίσεων από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας

Ο Αθλητικός Όμιλος Ύδρας (Α.Ο.Υ.), σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 λίγο πριν το μεσημέρι στο Γήπεδο της Ύδρας παρέδωσε στα παιδιά που συμμετέχουν στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου φόρμες, τσάντες και νέες εμφανίσεις.
Στη συνέχεια και στον ίδιο χώρο έγινε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων των παιδιών που συμμετέχουν στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου.


Στην παράδοση και παρουσίαση των εμφανίσεων των παιδιών που συμμετέχουν στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης και κ. Γ. Μπελεγρής, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρισης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Μαραγκού, ο κ. Ε. Καραμήτσος, η κ. Λ. Λούλου, ο προπονητής της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας κ. Ν. Καλαφάτης, η εκδότης της εφημερίδας “Η Φωνή της Ύδρας” κ. Ε. Χριστοδούλου κ.ά.
Οι νέες εμφανίσεις, αλλά και οι φόρμες των παιδιών της Ακαδημίας είναι χορηγία της Κοινωφελούς Επιχείρισης Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ).
Επίσης παραδόθηκε και το νέο φαρμακευτικό υλικό για τις ανάγκες της ομάδας του Α.Ο.Υ. χορηγία του φιλυδραίου κ. Π. Κορονάκη (διευθύνοντα συμβούλου της HARTMANN Hellas).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου