«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

«Human rights» - Εντυπωσιακό υπερθέαμα στην παρουσίαση κλασικού και σύγχρονου χορού από τα τμήματα μπαλέτου της Ύδρας


Υπέρθεαματική και εντυπωσιακή η παρουσίαση κλασικού και σύγχρονου χορού από τα τμήματα μπαλέτου της Ύδρας με τίτλο «Human rights».
Εμπρός από ένα κοινό εκατοντάδων θεατών το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουνίου 2018 λίγο μετά τις 21:00 στο λιμάνι της Ύδρας στα πλαίσια των εορτασμών των «Μιαουλείων 2018», παρουσιάστηκε από τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού η παράσταση «Human rights», με χορογραφίες, μουσική και καλλιτεχνική επιμέλεια  της κ. Λίνας Ωρολογά, καθηγήτριας χορού.
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της η Διευθύντρια του Λυκείου Ύδρας κ. Μ. Μαρσέλου η οποία αναφέρθηκε στο ιστορικό της ίδρυσης του τμήματος μπαλέτου της Ύδρας όπως και στη δεκαετή λειτουργία του.

Στο τέλος της θεαματικής και εντυπωσιακής εκδήλωσης η κ. Λίνα Ωρολογά, καθηγήτρια χορού, σε ομιλία της ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η παράσταση όπως και τους χορηγούς της εκδήλωσης. 
Ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Ύδρας κ. Γεώργιου Κουκουδάκη που ευχαρίστησε για την όμορφη παράσταση και έδωσε συγχαρητήρια στα τμήματα του μπαλέτου για την παρουσίαση και έκλεισε τον χαιρετισμό του απονομής τιμητικής πλακέτας των “Μιαουλείων 2018” και με προσφορά ανθοδέσμης στην καθηγήτρια χορού κ. Λίνα Ωρολογά.
Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής έδωσε τιμητικούς επάινους σε όλα τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού.
Η παρουσίαση κλασικού και σύγχρονου χορού από τα τμήματα μπαλέτου απέσπασε τα χειροκροτήματα αλλά και τις καλύτερες των εντυπώσεων από τους παρευρισκόμενους για την άψογη εμφάνιση όλων όσων πήραν μέρος αλλά και τις χορογραφίες που εντυπωσίασαν το κοινό. 
Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ο  Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός, ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Μαραγκού, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς του νησιού όπως και εκατοντάδες κόσμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου