«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

"Το Ταξίδι Συνεχίζεται" με θαλασσινή αύρα αλλά και με νοσταλγική αναδρομή,  στην Ύδρα μέσα από την έκθεση της Χ. Δελλαπόρτα


Με θαλασσινή αύρα αλλά και με νοσταλγική αναδρομή σε πλοία παλιών αλλά και νεώτερων εποχών -ανάμεσα τους και η πλώρη του δικού μας καϊκιού “ΕΛΕΝΗ Π”- άνοιξε η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο: "Το Ταξίδι Συνεχίζεται" της Χρύσας Δελλαπόρτα.

Η Χρύσα Δελλαπόρτα έχει μια ίδιαίτερη σχέση άγάπης με τα σκάφη,γιατί έχει άσχοληθεί για πολλά χρόνια και με την άνακατασκευή τους και αύτό της έδωσε περισσότερη γνώση πάνω στο άντικείμενο,στο όποίο έχει άφιερώσει πολλές ώρες άπό τήν ζωή της.
Με πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στο ενεργητικό της τα έργα της βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό φέτος τον Ιούλιο πραγματοποιεί έκθεση στην Ύδρα με τίτλο: "Το Ταξίδι Συνεχίζεται" και εκθέτειτα έργα της στην Δημοτική Πινακοθήκη "Μελίνα Μερκούρη" στο λιμάνι της Ύδρας από τις 09 Ιουλίου 2018 έως και τις 15 Ιουλίου 2018.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουλίου και έως τότε μπορείτε να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό χώρο να θαυμάσετε τα υπέροχα πλοία της Χρύσας Δελλαπόρτα και να συνεχίσετε ένα νοητό ιστορικό και νοσταλγικό ταξίδι μαζί τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου