«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Πανδαισία χρωμάτων "Με φόντο την Ελλάδα"στην έκθεση του ζωγράφου Στέλιου Καγιαδάκη


Το όμορφο νησί της Ύδρας επέλεξε ο ζωγράφος Στέλιος Καγιαδάκης να πραγματοποιήσει την ατομική του έκθεση έχοντας τίτλο "Με φόντο την Ελλάδα" που φιλοξενείτε στην αίθουσα Τέχνης “Μελίνα Μερκούρη”.
Στην ομολογουμένως πανέμορφη έκθεση παρουσιάζονται 80 έργα που κυριαρχεί μια πανδαισία χρωμάτων και τοπίων, το απέραντο γαλάζιο, τα ιστιοπλοϊκά, οχήματα που άφησαν εποχή στην χωρά μας μέχρι και γυμνά αλλά και άλλες στιγμές και εκφάνσεις τις καθημερινής μας ζωής. Η ζωντάνια και το ιδιαίτερο ύφος που έχει στην ζωγραφική του ο Στέλιος Καγιαδάκης καθώς  και οι τεχνικές που χρησιμοποιεί στους πίνακες του τα αναδεικνύει σε υπερθετικό βαθμό και τα μεταφέρει στους επισκέπτες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην έκθεση μπορείται να θαυμάσεται δύο από τους πίνακες με άρωμα Ύδραςς, τον πανέμορφο φάρο της Ζούρβας αλλά και το λιμάνι του νησιού με το εμβληματικό κωδωνοστάσιο του Καθεδρικού Ναού.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 23 Ιουλίου έως και τις 29 Ιουλίου 2018 και φιλοξενείτε στην αίθουσα τέχνης "Μελίνα Μερκούρη" του Δήμου Ύδρας.
Είναι η 8η ατομική του έκθεση του καλλιτένη ενώ έχει συμμετοχές σε περισσότερες από 80 ομαδικές εκθέσεις σε Αθήνα Πειραιά κ.α.
Ο ζωγράφος Στέλιος Καγιαδάκης είναι Αντιπρόεδρος στην Ένωση Εικαστικών Καλλιτεχνών Διώνη, έχει διατελέσει γενικός  γραμματέας του  Εικαστικού Ομίλου Νήσου Σαλαμίνας  και  μέλος του Ομίλου Unesco  Πειραιώς και Nήσων. Σήμερα ζει στη  Σαλαμίνα όπου διατηρεί και το εργαστήριο του.
Info
Έκθεση: "Με φόντο την Ελλάδα"
Χώρος: Αίθουσα Τέχνης“Μελίνα Μερκούρη”
Διάρκεια: 23 Ιουλίου έως και τις 29 Ιουλίου 2018
Ώρες: 11:00-13:00 και 19:00-23:00
Είσοδος ελεύθερηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου