«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Δηλώσεις του προέδρου του Υδραϊκού κ. Θ. Μουστακαρία και του παίχτη κ. Φ. Μπλάνη για την εμφάνιση του Υδραϊκού στο LEN EURO CUP


Οι δηλώσεις του προέδρου του Υδραϊκού Θοδωρή Μουστακαρία και του έμπειρου παίχτη Φώτη Μπλάνη για την εμφάνιση του Υδραϊκού στο LEN EURO CUP! 
Ο Φώτης Μπλάνης μας δήλωσε σχετικά: "Αρχικά πρέπει να πω ότι αποκτήσαμε τεράστιες επεειρίες ως ομάδα που μετέχει για πρώτη φορά σε Κύπελλο Ευρώπης. Δυστυχώς, η πρόκριση χάθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Νομίζω ότι εκεί δείξαμε πως ακόμα θέλουμε δουλειά, θέλουμε συγκέντρωση, γιατί αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη συγκέντρωση. Δεν πρέπει να χάνεις το μυαλό σου και να επαναπαύεσαι ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ήταν όμως, μια πολύ ενδιαφέρουσα επμειρία για μας, με πάρα πολύ δυνατά παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που έχουν ιστορία στο ευρωπαϊκό πόλο. Σίγουρα υπάρχει στενοχώρια, γιατί φτάσαμε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε το νερό. Ίσως να μέτρησε και η απειρία της ομάδας στην Ευρώπη. Κάποια παιδιά παίζουν για πρώτη φορά σε τέτοιοι επίπεδο και αυτό θα τους πεισμώσει για να ξαναβρεθούν σε τέτοια παιχνίδια και σε υψηλό επίπεδο. Τώρα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε σκληρά, γιατί σε δύο εβδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα. Και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, γιατί πέρυσι καταλάβαμε την 4η θέση που ήταν και η υψηλότερη που έχει πάρει ο σύλλογος στην Α1 και το δύσκολο είναι να κρατηθούμε εκεί και να πάμε ένα βήμα παραπάνω. Γι αυτό πρέπει από σήμερα το βράδυ να αφήσουμε τα παιχνίδια αυτά πίσω και να επικεντρωθούμε στην έναρξη του πρωταθλήματος. Πάντως, ο Υδραϊκός θα συνεχίσει να επενδύει και για την Ευρώπη. Από αυτούς τους αγώνες αποδείξαμε ότι δεν απέχουμε πολύ από αυτές τις ομάδες, με ιστορία στο ευρωπαϊκό πόλο, όπως είπα, που πρωταγωνιστούν στα δυνατά πρωταθλήματα των χωρών τους, στην αδριατική λίγκα. Αυτό πρέπει να γίνει το εφαλτήριό μας για τη συνέχεια και να μπορούμε να κοιτάμε ψηλά. Ήταν πανέμορφο που ήταν τόσος πολύς κόσμος κοντά μας".

Ο πρόεδρος του Υδραϊκού Θοδωρής Μουστακαρίας μίλησε και για το αγωνιστικό και για το οργανωτικό: "Είναι μια νέα ομάδα. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας, καθώς είναι η αρχή της προετοιμασίας. Νομίζω ότι αποδείξαμε πως χτίζουμε βήμα βήμα. Θεωρώ ότι και τα δύο παιχνίδια που χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν από ατυχίες ή από κακές στιγμές, αλλά αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, καθώς υπάρχει και η απειρία στην Ευρώπη. Τα λάθη στη λεπτομέρεια στοιχίζουν, αλλά μαθαίνεις από αυτά και γίνεσαι καλύτερος. Θα ήταν καλό να προχωρούσαμε κι άλλο στην Ευρώπη και για τον Υδραϊκό και για το ελληνικό πόλο, αλλά πάνω απ' όλα μετράει ότι είχαμε μια σταθερή πορεία, μια σταθερή παρουσία, καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κυρίως δείξαμε ότι οι ελληνικές ομάδες μπορούν να κάνουν άριστες διοργανώσεις. Κι αυτό είναι σημαντικό. Συνεχίζουμε. Εύχομαι να έχουμε την τύχη να ξαναβγούμε στην Ευρώπη. Επενδύουμε τώρα πάνω στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας και του χρόνου, αν είμαστε στην Ευρώπη, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Η συνεργασία μας με την ΚΟΕ σε αυτή τη διοργάνωση ήταν άψογη. Ήταν δίπλα μας, όπως έπρεπε. Η διοίκησή της έχει αναδείξει το ελληνικό πόλο διεθνώς και μιλάω σαν ένας άνθρωπος που έχω διατελέσει και αθλητής. Ο σεβασμός που χαίρει το ελληνικό πόλο στην Ευρώπη και τον κόσμο είναι μεγάλος και αυτό οφείλεται στον Πρόεδρο και το τιμ του. Εννοείται ότι κι εμείς δεν απογοητευόμαστε από αυτόν τον αποκλεισμό. Θα συνεχίσουμε τις επενδύσεις. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το άθλημα, την ομάδα, δυνατά".
Από: κ. Θοδωρή Θεοδωρίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου