«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Σε «ζεστή» ατμόσφαιρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του ο Σύλλογος Δρομέων Ύδρας 


Ο Σύλλογος Δρομέων Ύδρας εν μέσω ευχών και χαρούμενης ατμόσφαιρας, έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου 2018 την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του.

Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός και ευθύς μετά ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ύδρας κ. Εμ. Καραμήτσος διάβασε χαιρετισμό του Δημάρχου Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων κ. Π. Kόκκος μίλησε για τον Σύλλογο Δρομέων Ύδρας και την πρωταρχική ευθύνη του που είναι η διεξαγωγή του Hydra’s Trail Event, έκανε οικονομικό απολογισμό, ευχαρίστησε τους χορηγούς και ολοκλήρωσε την ομιλία του ευχόμενος καλή χρονιά σε όλες και όλους. Ευθύς μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας δόθηκε μπουφές στους παρευρισκόμενους.
Παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Εμ. Καραμήτσος, ο Επικεφαλής της Μειζ. Αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Π. Μαρκαντώνης, ο Λιμενάρχης Ύδρας Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Γ. Μανδαλάκης, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Ε. Δανόπουλος, εκπρόσωποι φορέων, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Δρομέων.
Ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Ύδρας
Ο Σύλλογος Δρομέων Ύδρας για τη σημερινή εκδήλωση εξέδωσε ανακοίνωση σε μεγάλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας τα εξής: "Σήμερα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ύδρας. Στην τελετή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων και των αρχών του νησιού μας, μέλη του Συλλόγου και φίλοι δρομείς.
Ευχόμαστε σε όλους, καλή και δημιουργική χρονιά, με πολλά και υγιή χιλιόμετρα.
Ευχαριστούμε πολύ την κα Λαμπροπούλου Νίκη και το κατάστημά Ydra Premiere, όπως και την κα Σαρούκου Ζωή και το κατάστημα Monopolio, για τη χορηγία των δώρων που θα λάβουν οι τρεις που κέρδισαν τα φλουριά της πίτας μας, .
Τυχεροί στάθηκαν, η κα Μαραγκού - Καραμήτσου Κατερίνα, ο κος Χατζηκωνσταντίνου Μιχάλης και ο κος Αγγελόπουλος Σπύρος. 
Ραντεβού στο Hydra's Trail Event, στις 6 & 7 Απριλίου 2019".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου