«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Μήνυμα νίκης από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του συνδυασμού “Για την Ύδρα” του Γεωργίου Ε. Κουκουδάκη

Σε μια μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση σε πανηγυρικό κλίμα το  βράδυ της Παρασκευής 24 Μαίου 2019 μίλησε στους δημότες ο Δήμαρχος Ύδρας και εκ νέου υποψήφιος κ. Γεώργιος Ε. Κουκουδάκης   και παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού “Για την Ύδρα". Εκατοντάδες κόσμου λίγες ημέρες πριν τις εκλογές κατέκλυσαν το λιμάνι και υποδέχτηκαν με θερμό χειροκρότημα τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γεώργιο Ε. Κουκουδάκη.


Από την υποδοχή του Δήμαρχου Ύδρας και εκ νέου υποψήφιου κ. Γ. Ε. ΚουκουδάκηΣτην μεστή ομιλία του ο Δήμαρχος Ύδρας έκανε απολογισμό του  έργου της πενταετούς θητείας  της δημοτικής αρχής και παρουσίασε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα έργων της επόμενης τετραετίας.
Ζήτησε από τον κόσμο στήριξη και ξεκάθαρη εντολή αυτοδυναμίας από την πρώτη Κυριακή και στη συνέχεια επικεντρώθηκε στα έργα που έχουν επιτευχθεί όπως και επίσης και για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί για το επόμενο διάστημα. Ανέλυσε τους τομείς των προγραμματικών του θέσεων όπως σε θέματα της υγείας, της παιδείας, τις διαχείρισης των απορριμμάτων, της ύδρευσης, του πολιτισμού, ατόμων που χρήζουν βοηθείας κ. ά. Αναφέρθηκε επίσης στην επιτυχία επαναφοράς της νησίδας του Αγίου Γεωργίου και τα χρήματα που άρχισαν να εισρέουν στα ταμεία του Δήμου Ύδρας όπως και τα οφέλη των Υδραίων κατοίκων με τη μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στο καλοκαίρι και την οικονομική ενίσχυση κάθε τρίτεκνης οικογένειας κλπ.
Δήλωσε ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής των επερχόμενων δημοτικών εκλογών της Κυριακής με όραμα και με σχέδιο, όντας Δήμαρχος για όλους τους πολίτες, χωρίς αλαζονεία, χωρίς έπαρση, προσιτός, με συλλογικότητα και δημόσια λογοδοσία και κάλεσε όλους τους δημότες να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό του ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης.
Μετά την ομιλία δόθηκαν πλουσιότατα κεράσματα με εδέσματα και ποτά έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "Για την Ύδρα".
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου