«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κεντρική προγραμματική ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Ύδρας κ. Παναγιώτη Εμμ. Μαρκαντώνη

Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 στο λιμάνι της Ύδρας και λίγο μετά τις 20:30 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία παρουσία δεκάδων πολιτών η κεντρική προγραμματική ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Ύδρας και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Ύδρα μας ενώνει" κ. Παναγιώτη Εμμ. Μαρκαντώνη.
Στην ομιλία του ο κ. Παναγιώτης Εμμ. Μαρκαντώνης είπε ότι διαπνέεται μόνο από το κίνητρο της αγάπης και της προσφοράς σ’ αυτόν εδώ τον τόπο και έδωσε το ξεκάθαρο στίγμα της πολιτικής γραμμής που θα ακολουθήσει, αναλύοντας τους τομείς των προγραμματικών του θέσεων – δεσμεύσεων όπως τα θέματα της υγείας, των απορριμμάτων, της ύδρευσης, των σκουπιδιών, πολιτισμού, παιδείας, της νησίδας του Αγίου Γεωργίου,κλπ.Επίσης έμφαση έδωσε στην αλληλεγγύη από τον δήμο για άτομα που χρήζουν βοηθείας, στην καθημερινότητα των πολιτών, τη δημιουργία εφηβικού συμβουλίου κ.ά. και τόνισε ότι μέσα από συλλογική προσπάθεια και ευρύτερες ακομμάτιστες συνεργασίες μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια νέα πορεία ελπίδας και κατέληξε την ομιλία του ζητώντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των δημοτών της Ύδρας στις εκλογές τις 26ης Μαΐου.
Στο τέλος της ομιλίας έγινε από τον επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο Δήμαρχο, η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, κατά τη σειρά που αναγράφονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου