«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Μιαούλεια 2016- Σκόρπισε κέφι η συναυλία του Δ. Μπάση και της Έ. Πέτα στο λιμάνι της Ύδρας

«Μιαούλεια 2016» - Συναυλία Δημήτρη Μπάση και της Έλενας Πέτα στο λιμάνι της Ύδρας
Στα πλαίσια των εορτασμών των «Μιαουλείων 2016», το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2016 στο λιμάνι της Ύδρας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εμπρός από ένα κοινό εκατοντάδων η συναυλία του Δημήτρη Μπάση και της Έλενας Πέτα.
Η συναυλία σκόρπισε κέφι στους εκατοντάδες κόσμου που παρακολούθησαν την μουσική εκδήλωση που καταχειροκρότησαν πολλές φορές με ενθουσιασμό τους καλλιτέχνες.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ακίνδυνος Δαρδανός Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, η Βουλευτής της Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Γεννιά, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, δημοτικοί σύμβουλοι, η  Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου- Μουσείου Ύδρα κ. Ν. Αδαμοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλος, η Εκδότης της εφημερίδας «Η Φωνή της Ύδρας» κ. Ε. Χριστοδούλου,  η Πρόεδρος του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά κ. Α. Βάρκα, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Ε. Πούλος, ο Αντιπρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θ. Κεφαλωνίτης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων όπως εκατοντάδες κόσμου.
Την εκδήλωση  άνοιξε ο κ. Γ. Γκολέμης, Χοροδιδάσκαλος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου και ευθύς αμέσως άρχισε η συναυλία των καλλιτεχνών που με τα τραγούδια τους σκόρπισαν το κέφι σε όλο τον κόσμου που παρακολουθούσε την συναυλία.
Στο τέλος κλείνοντας την μουσική εκδήλωση  ο κ. Γ. Γκολέμης  κάλεσε τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη που  σε ομιλία της ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η συναυλία όπως επίσης τον Αντιπερειφεριάρχη κ. Π. Χατζηπέρο για την έμπρακτη βοήθεια του προς την Ύδρα. Εξήγγειλε ότι πρόκειται να αρχίσει η επισκευή της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη» και ότι η νησίδα του Αγίου Γεωργίου που ανήκει στην Ύδρα και πέρασε σε άλλο Δήμο πρόκειται να επανέλθει και πάλι στο Δήμο Ύδρας.  Επίσης ο Δήμαρχος Ύδρας επέδωσε τιμητικές πλακέτες των Μιαουλείων 2016 στον Δ. Μπάση και την Ε. Πέτα.
Στη συνέχεια στην ομιλία του ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι είναι δεδομένη η βοήθεια του στην Ύδρα με έμφαση σε έργα και υποδομές που χρειάζεται το νησί.
Συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Ύδρας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας για την επιτυχημένη συναυλία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου