«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Μιαούλεια 2016» με την επιτυχημένη παράσταση «Μένουμε πάντα παιδιά»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουνίου 2016 οι εορταστικές εκδηλώσεις «Μιαούλεια 2016».
Το βράδυ της Κυριακής στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2016», παρουσιάστηκε από τμήματα χορού  του Υδραικού Ναυτικού Ομίλου (Υ.Ν.Ο.), και της «ΔΩΔΩΝΗΣ» το μουσικοχορευτικό και θεατρικό δρώμενο με τίτλο  «Μένουμε πάντα παιδιά» που αναφερόταν σε μια όμορφη νοσταλγική αναδρομή σε τραγούδια, διαλόγους και εικόνες της όμορφης αλλά περασμένης εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.
Το μουσικοχορευτικό δρώμενο παρακολούθησαν ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος  π. Ακίνδυνος Δαρδανός Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Βλαχόπουλος, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης,  ο Αντιπεριφεριάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, η Βουλευτής της Α΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ε. Σταματάκη, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Μαραγκού, Δημοτικοί σύμβουλοι εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ύδρας,  ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Ε. Πούλος,και εκατοντάδες κόσμου.
Η απόδοσή της παράστασης «Μένουμε πάντα παιδιά» έγινε  από τα τμήματα χορού  του Υδραικού Ναυτικού Ομίλου (Υ.Ν.Ο.), και της «ΔΩΔΩΝΗΣ». Υπεύθυνος προγράμματος αλλά και αφηγητής της παράστασης ήταν ο χοροδιδάσκαλος κ. Γεώργιος Γκολέμης. 
Μετά το πέρας του  μουσικοχορευτικού και θεατρικού δρώμενου ο Δήμαρχος Ύδρας κ.  Γεώργιος Κουκουδάκης μετά από ολιγόλεπτη ομιλία ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στις επιτυχείς εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη  και έδωσε τιμητικές πλακέτες των «Μιαουλείων 2016»  στο χοροδιδάσκαλο κ. Γεώργιο Γκολέμη για την προσφορά του, αλλά και στον εκπρόσωπο του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Μιχάλη Τζουρντό.

Η  μουσικοχορευτική εκδήλωση «Να μείνουμε πάντα παιδιά» ήταν μια από τις ομορφότερες παραστάσεις των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων των Μιαουλείων. Συγχαρητήρια στον χοροδιδάσκαλο κ. Γ. Γκολέμη, και όλους όσους μας παρουσίασαν το μουσικοχορευτικό και θεατρικό δρώμενο.
Δείτε τις φωτογραφίες της παράστασης: facebook.com/spispil
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου