«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Μιαούλεια 2016 - Λαμπρή υποδοχή στο πλοίο «ΤΠΚ ΡΟΥΣΣΕΝ» του Πολεμικού Ναυτικού στην Ύδρα

Το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «ΤΠΚ ΡΟΥΣΣΕΝ» κατέπλευσε το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2016 στην Ύδρα για να πάρει μέρος στους εορτασμούς των Μιαουλείων 2016. Στο πλοίο επιφυλάχθηκε ως είθισται λαμπρή υποδοχή από τις Αρχές του τόπου και τους Μπουρλοτιέρηδες του νησιού.
Στην «ΤΠΚ ΡΟΥΣΣΕΝ» με κυβερνήτη τον Πλωτάρχη κ. Ν. Πετράκη επέβαιναν ο ΑΓΕΝ Αντιναύαρχος  Γ. Γιακουμάκης και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Κ. Καραγιώργης
Το πλοίο υποδέχθηκαν στην περιοχή του Κάβου αλλά και στο λιμάνι του νησιού ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, η Βουλευτής της Α΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ε. Σταματάκη, ο Αντιπεριφεριάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος,  η Πρέσβειρα της Αργεντινής Καρολίνα Πέρεζ Κόλμαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού για Δημόσιες Σχέσεις Αντιπλοίαρχος κ. Ι. Σαμοθράκης, οι Λιμενικές αρχές της Ύδρας με επικεφαλής τον Λιμενάρχη Ύδρας κ. Γ. Μανδαλάκη, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πλωτάρχης κ. Ι. Κόκκιος, ο Πλοίαρχος κ. Σαμοθράκης ΠΝ, η Διευθύντρια το Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας κ. Ν. Αδαμοπούλου,  η Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ύδρας. Μ. Κλαδάκη,  ο Υδραίος εκ μητρός Τελετάρχης  κ. Γ. Μουδρέας και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. Εντός του πλοίου και στο καρέ Αξιωματικών δόθηκε κέρασμα στους παραπάνω αναφερόμενους και αντηλλάγησαν τιμητικές πλακέτες και δώρα.  
Σημειωτέον όταν το πλοίο πλησίασε στο λιμάνι της Ύδρας  το υποδέχθηκε πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Ύδρας όπως και θαλάσσια ταξί του νησιού, από το Κάστρο του Κάβου οι Μπουρλοτιέρηδες της Ύδρας ανέμιζαν  την Επαναστατική σημαία  της Ύδρας και έριξαν τιμητικές τουφεκιές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου