«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Νέος προπονητής του Υδραϊκού ο Δημήτρης Κραβαρίτης!

Δεν άργησε να βρεθεί ο νέος τεχνικός του Υδραϊκού, καθώς από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Κραβαρίτης.
Ο Κραβαρίτης αντικαθιστά τον Δημήτρη Μαυρωτά και είναι εδώ και λίγες ημέρες ο καινούργιος προπονητής του Υδραϊκού, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση και ήδη καταστρώνουν τις επόμενες κινήσεις, προκειμένου να παραμείνει ο σύλλογος στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας.
Μάλιστα, ο Δημήτρης Κραβαρίτης ήδη κάνει επαφές με παίκτες, είτε με όσους ήταν στο ρόστερ, είτε με νέους που θέλει να ενσωματώσει στο σύνολο του Υδραϊκού.
Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τον Υδραϊκό, ενώ σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το ενδιαφέρον που δείχνει η ομάδα της Ύδρας για πρωτοκλασάτους παίκτες.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κραβαρίτης βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ανδρών, ενώ το καλοκαίρι του 2015 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό του Μπακού, με την Εθνική Εφήβων. Εκτός αυτών, είναι ο υπεύθυνος για την αναγέννηση των ακαδημιών του Ολυμπιακού τα προηγούμενα έτη έως σήμερα, μετά από πολύ κόπο και δουλειά.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2002 με τον Ολυμπιακό, Δημήτρης Κραβαρίτης, θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο ομάδας Α1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου