«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Εντυπωσιακή επίδειξη από τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού της Ύδρας

«Μιαούλεια 2016» - «Dance to the future μια όμορφη βραδιά από τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού της κ. Λίνας Ωρολογά, καθηγήτριας χορού
Στα πλαίσια των εορτασμών των «Μιαουλείων 2016»,πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου 2016 στο λιμάνι της Ύδρας εμπρός από ένα κοινό εκατοντάδων θεατών  η παρουσίαση από τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού της παράστασης «Dance to the future», με χορογραφίες, μουσική και καλλιτεχνική επιμέλεια  της κ. Λίνας Ωρολογά, καθηγήτριας χορού.
Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ακίνδυνος Δαρδανός Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Ε. Πούλος όπως και εκατοντάδες κόσμου.


Την εκδήλωση  άνοιξε ο κ. Γ. Γκολέμης Χοροδιδάσκαλος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου και ακολούθησε το κυρίως πρόγραμμα με την παρουσίαση από τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού της παράστασης «Dance to the future».
Στο τέλος της εντυπωσιακής εκδήλωσης η κ. Λίνα Ωρολογά, καθηγήτρια χορού, σε ομιλία της ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η παράσταση όπως και τους χορηγούς της. Ακολούθησε ομιλία του Δήμαρχου Ύδρας κ. Γεώργιου Κουκουδάκη που ευχαρίστησε και έδωσε συγχαρητήρια σε όλες και όλους που πήραν μέρος στην παράσταση του «Dance to the future», απένειμε την τιμητική πλακέτα των «Μιαουλείων 2016» στην καθηγήτρια χορού κ. Λίνα Ωρολογά και έδωσε τιμητικά διπλώματα σε όλα τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού.
Η παράσταση «Dance to the future» απέσπασε τα χειροκροτήματα αλλά και τις καλύτερες των εντυπώσεων από τους παρευρισκόμενους για την άψογη εμφάνιση όλων όσων πήραν μέρος αλλά και τις χορογραφίες που εντυπωσίασαν το κοινό. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου