«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Ύδρας: Δελτίο Τύπου

Στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων «ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2016«, το νησί μας επισκέφθηκαν ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολίτικης Θοδωρής Δρίτσας, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση και οι βουλευτίνες Α’ Πειραιά και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ  Γεωργία Γένια και Ελένη Σταματάκη (ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων).
Την Κυριακή 26/6, ο Υπουργός συνοδευόμενος από την βουλευτή Ελένη Σταματάκη, επισκέφθηκε την αρχαιότερη εν λειτουργία, Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, το Λιμεναρχείο και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας και ενημερώθηκε από τους διοικητές τους για το έργο που επιτελούν άλλα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Την Δευτέρα 27/6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Σταματάκη , συναντήθηκε και ενημερώθηκε για την λειτουργία της Δημόσιας Εκπαίδευσης στο νησί μας από την διευθύντρια του Λυκείου Ύδρας κα Μαρία Μαρσέλου και στην συνέχεια είχε συνάντηση με εκπρόσωπο των ιδιοκτητών θαλάσσιων ταξί και τον Λιμενάρχη Ύδρας κο Γιώργο Μανδαλάκη.
Την ίδια ήμερα επισκέφθηκε το νησί μας ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης όπου μαζί με την Ελένη Σταματάκη συμμετείχαν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μόνο θέμα συζήτησης την διαχείριση των απορριμμάτων στο νησί.
Πριν από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Υπουργός μαζί με τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γεώργιο Κουκουδάκη την Ελένη Σταματάκη και Δημοτικούς Συμβούλους είχαν την ευκαιρία να περιοδεύσουν και να συνομιλήσουν με Επαγγελματίες και κατοίκους του νησιού αναφορικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Τέλος αναχωρώντας δεσμεύτηκαν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να δοθεί λύση στο φλέγον πρόβλημα της Ύδρας σε σύντομο διάστημα.

ΣΥΡΙΖΑ ΥΔΡΑΣ

Από: sirizaydras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου