«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Τα εγκαίνια της έκθεσης «El cuor no se vende», «Η Καρδιά δεν πωλείται» στο Ι.Α.Μ.Υ.

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος προσκεκλημένων έγινε η παρουσίαση της  έκθεσης με τίτλο «EL CUOR NO SE VENDE», «Η Καρδιά δεν πωλείται», το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00, στο Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας, η διάρκεια έκθεσης είναι από  1η Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου 2016.
Η έκθεση είναι μια συλλογή Τέχνης, που δημιουργήθηκε από το πάθος, την έμπνευση και το αισθητήριο της καρδιάς ώστε να υπάρξει μέσα σε έναν χώρο όπου δεσπόζουν τα εμπορικά καλλιτεχνικά shows, τα μεγάλα ονόματα, οι VIP καλλιτέχνες. Γιατί η καρδιά «δεν πωλείται».  Αυτό το απλό αλλά δυνατό μήνυμα ενέπνευσε την έκθεση με τίτλο «EL CUOR NO SE VENDE», «Η Καρδιά δεν πωλείται», και  φιλοξενεί 15 καλλιτέχνες σε 2 ορόφους. Το πρώτο τμήμα της έκθεσης, «Σκιές», στη μεγάλη αίθουσα στο ισόγειο, φιλοξενεί έργα των Lee Jung Woong, Joan Gardy Artigas, Quentin Garel, Didier Guillon, Isao Llorens Ishikawa, Yves Bélorgey, Nathalie Miquel Aubert, Frederic Amat and Riccardo Cordero.
Το δεύτερο τμήμα της έκθεσης «Φως», στον επάνω όροφο, περιλαμβάνει έργα των Yves Lévêque, Bénédicte Blanc-Fontenille, Jane Le Besque, Baoulé Tribe, Didier Guillon, Tom Powell, Mitsu Haraguchi, Leonardo Cimolin.Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο δημιουργός έργων τέχνης αλλά και συλλέκτης κ.D.  Guillon, ο τ. Δήμαρχος Ύδρας κ. Α. Κοτρώνης,  ο τ. Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλος, η εκδότρια της εφημερίδας «Η Φωνή της Ύδρας» κ. Ε. Χριστοδούλου, η Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ύδρας κ. Μ. Κλαδάκη, εικαστικοί, όπως και πλήθος προσκεκλημένων.
Η  Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου Ύδρας κ. Κ. Αδαμοπούλου με ομιλία της προλόγισε και παρουσίασε την έκθεση, κατόπιν τον λόγο πήρε ο κ. D. Guillon ο οποίος μίλησε για την έκθεση και το νόημα της, στη συνέχεια τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης με χαιρετισμό του (δείτε το σχετικό βίντεο με τις ομιλίες).
Έκθεση: «EL CUOR NO SE VENDE», «Η Καρδιά δεν πωλείται»
Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας στην Ύδρα
Διεύθυνση: Λιμάνι Ύδρας Τηλέφωνο: 2298052355 2298054142,
e-mail: mail@gak-ydras.att.sch.gr
Καθημερινά: 09:00 με 16:00
Καθημερινά: 19:30 με 21:30


Δείτε φώτο: facebook.com/spispil

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου