«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Συνάντηση μελών και φίλων της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας

Αριθ. Πρωτ. Λ-1505
3 Μαρτίου 2017

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,
Με ιδιαίτερη χαρά σάς γνωρίζουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης, 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη «οικογενειακή» συνάντηση μελών και φίλων του Συλλόγου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης, με εκλεκτό μενού, εγγυημένο από τις ακούραστες καπετάνισσες, καλό κρασί και διασκέδαση, συνοδεία ποιοτικής ζωντανής μουσικής.
Οδηγός στο ταξίδι της διασκέδασής μας θα είναι ο εκλεκτός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Χρίστος Θεσσαλονικεύς, αγαπητός φίλος του Προέδρου του Δ.Σ., που με την κιθάρα του και τη γλυκιά του φωνή θα μας προσφέρει μια γνήσια μουσική πανδαισία με γνωστά τραγούδια, παλιά και νέα, ελαφρά, δημοτικά και λαϊκά, που όλοι θα σιγοτραγουδήσουμε μαζί του.
Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματέα της Λέσχης κυρία Αφροδίτη Λεκατσά (αριθ. τηλεφ. 210 453 9497). Σημειώνουμε ότι, λόγω του περιορισμένου χώρου, ο αριθμός των συμμετεχόντων στην εκδήλωση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος των 50 ατόμων και, ως εκ τούτου, θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας βάσει του χρόνου υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής.
Για λόγους προφανείς εννοείται ότι την επομένη της εκδηλώσεως, ημέρα Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 δεν θα λειτουργήσει το Εντευκτήριο της Λέσχης.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Αθανάσιος Ζεύκης Πρόεδρος
Δημοσθένης Παπαδόπουλος Γεν.Γραμματέας
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου