«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Κ.Ε.Δ.Υ. και «Let's do it Greece» μαζί με Φορείς, Σχολεία, Συλλόγους, εθελοντές συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθαρισμού των ακτών της Ύδρας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας Κ.Ε.Δ.Υ. και η «Let's do it Greece» μαζί με αρμόδιους Φορείς (Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ύδρας (ΔΛΤΥ), Δήμος Ύδρας, Λιμεναρχείο Ύδρας, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας  (Α.Ε.Ν.), Σχολεία, Συλλόγους, εθελοντές συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθαρισμού των ακτών της Ύδρας.
H εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece  φέτος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Στόχος είναι  οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούν σε ολόκληρη τη χώρα, καθαρίζοντας και ομορφαίνοντας 1.500 σημεία μέσα σε 1 μέρα!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΚΤΩΝ ΥΔΡΑΣ
Στη φετινή δράση  «Let's do it Greece» η Ύδρα θα συμμετέχει με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας (Κ.Ε.Δ.Υ.), όπως επίσης θα συμμετέχουν το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ύδρας (ΔΛΤΥ), Δήμος Ύδρας, Λιμεναρχείο Ύδρας, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας  (Α.Ε.Ν.), το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ύδρας, Γυμνάσιο και Λύκειο Ύδρας, «Υδραγωγή» και ο  Κυνηγετικός Σύλλογος Ύδρας.
Έτσι την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 09:00 π.μ. η εκκίνηση θα γίνει από το λιμάνι της Ύδρας για να καθαριστούν το λιμάνι, οι παραλίες Μικρού και μεγάλου Καμινιού, Βλυχού, Παλαμιδά και Αγίου Γεωργίου.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας (Κ.Ε.Δ.Υ.) περιμένει όλες και όλους στη συνάντηση για την καθαριότητα των ακτών της Ύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου