«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Την Κυριακή 2 Απριλίου συνάντηση στις 09:00 πμ στο λιμάνι της Ύδρας για τον καθαρισμό ακτών της Ύδρας

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 συνάντηση στις 09:00 πμ στο λιμάνι της Ύδρας για τον καθαρισμό ακτών της Ύδρας.
Από εκεί θα ξεκινήσει η προσπάθεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας που συμμετέχει με τη «Let's do it Greece» στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράσης της χώρας, όπου η Ελλάδα θα γίνει ομορφότερη. Στον καθαρισμό συμμετέχει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ύδρας (ΔΛΤΥ), ο Δήμος Ύδρας, το Λιμεναρχείο Ύδρας, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας (Α.Ε.Ν.), Σχολεία, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Υδραγωγή», Σύλλογοι, εθελοντές κ.α.
Στο πρόγραμμα καθαρισμού η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας (ΑΕΝ) θα καθαρίσει την παραλία του Αγίου Γεωργίου (Μπίστη), το Λύκειο Ύδρας, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ύδρας και η «Υδραγωγή», την θαλάσσια περιοχή  του  Παλαμηδά, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία Ύδρας το Μικρό και το Μεγάλο Καμίνι.
Επίσης θα βοηθήσουν αφιλοκερδώς τα θαλάσσια ταξί της Ύδρας, το Λιμεναρχείο Ύδρας θα συμμετέχει και θα επιβλέπει τον συντονισμό της προσπάθειας για καθαρότερες παραλίες. Τον συντονισμό και την επιτήρηση του καθαρισμού των ακτών εκ μέρους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας θα έχει η κ. Τόνια Μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου