«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Ορκωμοσία καθηγητή στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας

Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας (ΑΕΝ) Αντιπλοιάρχου κ. Ε. Δανόπουλου σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης η ορκωμοσία του κ. Χ. Κοτζιά σε μόνιμη θέση Καθηγητή ΑΕΝ. Ο Υδραίος κ. Χ. Κοτζιάς υπήρξε σπουδαστής της Σχολής, επιτυχημένος πλοίαρχος και τώρα πλέον καθηγητής στην Ακαδημία.
Ο  Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας (της αρχαιότερης Ναυτικής Σχολής του κόσμου που λειτουργεί ανελλιπώς από το 1749), Αντιπλοιάρχος ΛΣ κ. Ε. Δανόπουλος λίγο πριν την ορκωμοσία μίλησε για μια προσπάθεια οργάνωσης και αναβάθμισης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού της Ύδρας που έχει ξεκινήσει με έργα που έχουν ολοκληρωθεί και πλέον τα  αποτελέσματα είναι ορατά αλλά όπως τόνισε οι προσπάθειες συνεχίζονται και ολοκληρώνοντας  ευχήθηκε καλή επιτυχία στον  κ. Χ. Κοτζιά. Στην συνέχεια κάλεσε και όρκισε στο ιερό Ευαγγέλιο τον καθηγητή  κ. Χ. Κοτζιά οποίος μιλώντας ευχαρίστησε και τόνισε ότι βασικό μέλημα του είναι δώσει τα απαραίτητα εφόδια στους φοιτητές, και καταλήγοντας ευχαρίστησε τον Διοικητή της ΑΕΝ, τους Καθηγητές, και το μόνιμο προσωπικό της Ακαδημίας.
Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρίσκονταν ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας (ΑΕΝ) Αντιπλοιάρχος ΛΣ κ. Ε. Δανόπουλος, ο Ανθυπασπιστής ΛΣ κ. Γ. Νέμιτσας, η Ανθυπασπιστής ΛΣ κ. Β, Μαμουλή, ο αναπ. Διευθυντής Σπουδών της Ακαδημίας κ. Β. Σταυρόπουλος, οι καθηγητέw κ. Μ. Βούλγαρης, Σ. Κωνσταντίνου, Κ. Χηνάς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών κ. Α. Λαγουδάκης. 
ΥΓ: Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο έργο του καθηγητή κ. Χ. Κοτζιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου