«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Άνοιξε η αυλαία του Hydra's Trail Event 2017 (Αγώνες Βουνού), στην Ύδρα

Άνοιξε η αυλαία του Hydra's Trail Event 2017 (Αγώνες Βουνού), στην Ύδρα, η έναρξη των αγώνων έγινε με το αγώνισμα του Downhill. Πριν τον αγώνα έγινε τεχνική ενημέρωση και οι αθλητές αναχώρησαν για την κορυφή του βουνού του Προφήτη Ηλία πεζοπορικά. Λίγο μετά τις 14:00   έγινε η εκκίνηση αγώνα Downhill και οι πρώτοι αθλητές εμφανίστηκαν λίγο πριν το πρώτο δεκάλεπτο στο λιμάνι της Ύδρας και στην αψίδα του τερματισμού συνοδευόμενοι από τα χειροκροτήματα επιδοκιμασίας του κόσμου.


Το υπολειπόμενο σημερινό πρόγραμμα του Hydra's Trail Event έχει ως εξής:
16:30   Λήξη αγώνα Downhill
17:00   Παιδικός αγώνας Junior’s Mini Race 1.200 μέτρων
17:15   Παιδικός αγώνας Junior’s Mini Race 1.600 μέτρων
18:00   Εκκίνηση αγώνα Run & Fun.
19:15   Τεχνική ενημέρωση για το αγώνα Rock Race.
19:30   Τεχνική ενημέρωση για τον αγώνα Eros Mountain Trail.
20:00   Pasta party (Μόνο για αθλητές και τους συνοδούς τους)
20:30   Πέρας παραλαβής πακέτων συμμετοχής από τη Γραμματεία.
Σημειωτέον το Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας έχει την ιατρική κάλυψη με ιατρείο που έχει "στήσει" σε αίθουσα της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, αλλά και με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε διάφορα κομβικά σημεία των μονοπατιών της Ύδρας με επικεφαλής τον διευθυντή του κ. Π. Μανίκη.
Επίσης το Λιμεναρχείο Ύδρας με επικεφαλής τον Λιμενάρχη του νησιού Πλωτάρχη ΛΣ κ. Γ. Μανδαλάκη και με το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ύδρας περιφρουρεί και βοηθά στην ομαλή διαδικασία των αγωνισμάτων στους χώρους δικαιοδοσίας του.
Το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας, οι Εθελοντές των αγώνων αλλά και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ύδρας βοηθούν στην όλη αγωνιστική διαδικασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου