«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του κ. Γ. Λ. Μουνδρέα μετά 30 χρόνια ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας εκδηλώσεων των "Μιαουλείων" στην Ύδρα

ΠΡΟΣ: 
YΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ                                                                                                     
ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

κε. ΣΠΗΛΙΩΤΗ, ΦΙΛΕ ΣΠΗΛΙΟ,

    Για καλύτερη και έγκυρη ενημέρωση, τόσο δικής σας, όσο και των πολυπληθών αναγνωστών σας,  αλλά και το ενδιαφέρον που επέδειξαν επαγγελματίες του νησιού μας - ιδιοκτήτες ξενοδοχείων ή τουριστικών καταλυμάτων, ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος,  αλλά και απλοί Συμπατριώτες-σες για το αν θα συμμετέχω ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας στις εκδηλώσεις  ''ΜΙΑΟΥΛΙΑ 2017'', σας γνωρίζω ότι, μετά από 30 χρόνια  -αλήθεια πότε πέρασαν - συνεχούς και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το νησί της αμέσου καταγωγής της μητέρας μου Μαρίας Αγκιστριώτη-Καλκούνη, της Πολυαγαπημένης μου Ύδρας, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΜΟΥ, δεν θα μπορέσω να συμμετέχω ενεργά στην κορυφαία εκδήλωση του Νησιού ''ΜΙΑΟΥΛΙΑ''.  
   Σας αποχαιρετώ με αισθήματα χαρμολύπης.  Δεν είναι λίγα τριάντα χρόνια επιτυχούς συνεργασίας, με τρεις διαφορετικές δημοτικές αρχές. Κωνσταντίνος Αναστόπουλος, Άγγελος Κοτρώνης, Γιώργος Κουκουδάκης. Τριάντα χρόνια  γεμάτα χαρές, λύπες, εμπειρίες μοναδικές, ανεπανάληπτες στιγμές, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες ανεξίτηλα στην μνήμη μου, πιστεύοντας ότι έπραξα το καλύτερο δυνατό για τον Ευλογημένο τούτο Τόπο.
   Πίστευα και πιστεύω, ό,τι εμείς παίρνουμε λίγο από την Δόξα και την Αύρα της Αρχόντισσας Ύδρας μέσα από το πέρασμα του χρόνου, γιατί μερικοί-ες νομίζουν οτι αυτοί-ες καθορίζουν το που θα πάει το Νησί. Πόσο λάθος κάνουν!!!!  Η ΥΔΡΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...!
     ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.  Και αυτούς που με πίστεψαν, αλλά και αυτούς που με πίκραναν. Εύχομαι κάθε καλό στην Προσωπική, Οικογενειακή, Επαγγελματική και Κοινωνική Ζωή του κάθε ένα και της κάθε μίας ξεχωριστά. 

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.    
ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΙΑΟΥΛΙΑ!!!!!  ΖΗΤΩ Η ΥΔΡΑ ...!

Γεώργιος Λ. Μουνδρέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου