«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Το Λιμεναρχείο Ύδρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ενημέρωσε και μοίρασε φυλλάδια στο λιμάνι της Ύδρας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 το Λιμεναρχείο Ύδρας με συντονισμένη δράση από άντρες και γυναίκες του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Ύδρας, ενημέρωσε αλλά και μοίρασε φυλλάδια στους πολίτες για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος που αποτελεί αγαθό ζωτικής σημασίας για τη χώρα μας και είναι άμεσα συνυφασμένο με την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη.
Με αυτή του τη δράση το Λιμεναρχείο και ο Λιμενάρχης Ύδρας Πλωτάρχης Λ.Σ. Γ. Μανδαλάκης συμβάλλει έμπρακτα στην προστασία του πολύτιμου φυσικού μας πλούτου, της θάλασσας που περικλείει το νησί μας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Λιμενάρχης Ύδρας Πλωτάρχης Λ.Σ. Γ. Μανδαλάκης είχε μεταβεί εντός του Μαΐου, σε διαδοχικές του επισκέψεις, στα σχολεία της Ύδρας και είχε ενημερώσει τους μαθητές και τις μαθήτριες σχετικά με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος αλλά και με συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση κατά την διάρκεια των διακοπών τους.   
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου