«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Κύκλοι μέσα από την Αρχαία Ελλάδα... Η τόλμη να ενώνεις με τρισδιάστατους κύκλους το παρελθόν και το μέλλον

"Κύκλοι μέσα από την Αρχαία Ελλάδα", είναι ο τίτλος της έκθεσης που παρουσιάζει η εικαστικός  Κατερίνα Μαραβέλη στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στην Ύδρα.
Το άνοιγμα της έκθεσης έγινε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 8μμ. Την έκθεση επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας αλλά και πολύ κόσμος που θαύμασαν τα έργα της εικαστικού Κατερίνα Μαραβέλη.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στην έκθεση λειτουργεί διαδραστικός πίνακας ζωγραφικής (Ύδρα -Σπιράλ),  έργο της εικαστικού,  όπου ο κάθε επισκέπτης μπορεί να κολλήσει μια ψηφίδα -σαν δική του σφραγίδα- στη σύνθεση του έργου… Το συγκεκριμένο έργο με τις ψηφίδες-σφραγίδες, δημιούργημα των επισκεπτών, η καλλιτέχνης το έχει δωρίσει και θα παραμείνει στην Ύδρα γιατί κάθε έργο της Κατερίνας Μαραβέλη είναι αποτέλεσμα ξεχωριστής ιστορικής μελέτης και έχει την δίκη του μοναδική πορεία… 


Η Κατερίνα Μαραβέλη μετά από σειρά πετυχημένων παρουσιάσεων έργων μοντέρνας τέχνης   με βάση  την μελέτη του κύκλου  στην ψυχοσύνθεση του ατόμου αλλά και στην ψυχολογία του χώρου, έρχεται να μας παρουσιάσει φέτος το καλοκαίρι στην Ύδρα μέσα από ευφάνταστα και πρωτότυπα υλικά, την δική της αλήθεια, τολμώντας να ενώσει με τρισδιάστατους κύκλους  το παρελθόν και  το μέλλον.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 έως και το Σάββατο 2 Ιουλίου 2017 και ώρες: 11π.μ. έως 1μ.μ. και 7μ.μ. έως 11μ.μ.
Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την έκθεση στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» να θαυμάσετε τους πίνακες αλλά και να φροντίστε να αφήσετε το αποτύπωμα σας στον πανέμορφο διαδραστικό πίνακα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου