«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Μεγάλη επιτυχία της συναυλίας της Γλυκερίας στην Ύδρα

Μεγάλη επιτυχία της συναυλίας της Γλυκερίας στην Ύδρα στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2017 - Το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2017 στο λιμάνι της Ύδρας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εμπρός από ένα κοινό εκατοντάδων ενθουσιασμένων θεατών η συναυλία της Γλυκερίας με τη συμμετοχή του Β. Πρόδρομου και την  καλλιτεχνική διεύθυνση του Στέλιου Φωτιάδη.

Τεράστια επιτυχία είχε η συναυλία της Γλυκερίας το βράδυ της Παρασκευής, στο λιμάνι της Ύδρας με ένα κοινό που κατέκλυσε το χώρο με πολύ κέφι και διασκέδασε με αγαπημένα τραγούδια και τη μοναδική φωνή και παρουσία της Γλυκερίας. Η συναυλία σκόρπισε κέφι στους εκατοντάδες κόσμου που παρακολούθησαν την μουσική εκδήλωση καταχειροκρότησαν πολλές φορές με ενθουσιασμό τους καλλιτέχνες αλλά και πήραν μέρος στα τραγούδια, χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ακίνδυνος Δαρδανός Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Αιδεσ. Αρχιμανδρίτης π. Θεόδωρος Θεοδοσίου Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Βλαχόπουλος, ο Διάκονος π. Κωνσταντίνος Μπαρμπέρης, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, η Βουλευτής της Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Γεννιά, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ε. Δανόπουλος, ο Λιμενάρχης Ύδρας Πλωτάρχης Λ.Σ. Γ. Μανδαλάκης, ο Δήμαρχος της Αίγινας κ. Δ. Μούρτζης, η  Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου- Μουσείου Ύδρα κ. Ν. Αδαμοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλος, η Εκδότης της εφημερίδας «Η Φωνή της Ύδρας» κ. Ε. Χριστοδούλου,  η Πρόεδρος του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά κ. Α. Βάρκα-Μαυροειδάκου, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Ε. Πούλος, ο Αντιπρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θ. Κεφαλωνίτης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων όπως εκατοντάδες κόσμου.
Την εκδήλωση  άνοιξε με χαιρετισμό ο τελετάρχης των Μιαουλείων κ. Γ. Γκολέμης  και ευθύς αμέσως άρχισε η συναυλία των καλλιτεχνών που με τα τραγούδια τους σκόρπισαν το κέφι σε όλο τον κόσμου που παρακολουθούσε την συναυλία.
Κλείνοντας τη μουσική εκδήλωση  ο κ. Γ. Γκολέμης  κάλεσε τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη να απευθύνει χαιρετισμό στους θεατές.
Ο Δήμαρχος  Ύδρας ευχαρίστησε την Γλυκερία, όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η συναυλία, στη συνέχεια προσέφερε ανθοδέσμη στην Γλυκερία. Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος που ευθύς μετά πήρε τον λόγο χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και επέδωσε την  τιμητική πλακέτα των Μιαουλείων στη Γλυκερία που εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του και έκλεισε τη βραδιά με τραγούδι αφιερωμένο στην Ύδρα.

Συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Ύδρας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας για την επιτυχημένη συναυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου