«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ένα γοητευτικό ταξίδι με χρώματα και μνήμες από την Ύδρα στην έκθεση της Ε. Λάσκαρη

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου 2017 και ώρα 8μ.μ. πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κ. Ε. Λάσκαρη στην αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ύδρας.
Η ταλαντούχα ζωγράφος παρουσιάζει μια σειρά έργων που αποτυπώνουν όμορφα θέματα του νησιού εκθέτοντας  κυρίως τοπία της Ύδρας αλλά και αλλά και συνθέσεις  από άψυχα αντικείμενα.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τοπία της Ύδρας που απεικονίζουν διαφορετικές εποχές του χρόνου και διαφορετικές ώρες της ημέρας και έχουν -όπως φαίνεται - παραχθεί σε μια διαδικασία αναζήτησης -εξερεύνησης της αλληλεπίδρασης του φωτός με το περιβάλλον του νησιού που μας αποκαλύπτουν νέες εντυπώσεις. Πρόκειται για μια δουλειά γεμάτη βιωματικές εικόνες εμπνευσμένη από μνήμες και εικόνες του χθες και του σήμερα.
Η επίσκεψη στην έκθεση της κ. Ε. Λάσκαρη θα σας ενθουσιάσει και μπορείτε να την επισκεφτείτε έως και  16 Ιουλίου 2017 με ώρες επισκεψιμότητας  10:00-13:00 και 18:00-22:00 με είσοδο είναι ελεύθερη για όλους.
Την έκθεση  επισκέφτηκαν Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος επί των Πολιτιστικών του Δήμου Ύδρας κ. Π. Ράππας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ε. Καραμήτσος, η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας κ. Κ. Αδαμοπούλου, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοίαρχος κ. Ε. Δανόπουλος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ύδρας κ. Μ. Σοφιανού, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κ. Αναστόπουλος και δεκάδες κόσμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου