«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Στο Ι.Α.Μ.Υ. θα διατίθενται από σήμερα 4.000 συλλεκτικά γραμματόσημα με θέμα την Ύδρα!!...

Η σημαντική δωρεά του αγαπητού φίλου και λάτρη της Ύδρας κ.  Πάνου Κορωνάκη, ο οποίος έμπρακτα αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του για το νησί μας, αφορά 4.000 υπέροχα συλλεκτικά γραμματόσημα τα οποία ο κ. Κορωνάκης διέθεσε ευγενώς υπέρ των αναγκών και των στόχων του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα α) για την ολοκλήρωση των εργασιών φωτισμού έσω και έξω του χώρου καθώς και της ταράτσας  του κτιρίου  του Μουσείου στην οποία γίνονται κάθε χρόνο πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις και β) για τις ανάγκες εξοπλισμού σε είδη μηχανοργάνωσης των χώρων του Αρχειοστασίου του ΙΑΜΥ.

Τα γραμματόσημα, για κάθε ενδιαφερόμενο, θα τιμώνται σε 5 (πέντε) ευρώ έκαστο, ενώ η αγορά 20 (είκοσι) γραμματοσήμων και άνω , δηλαδή η καταβολή 100 (εκατό) συνολικά ευρώ και άνω,  θα καθιστά τον αγοραστή και ευεργέτη συγχρόνως του Μουσείου με την αναγραφή του ονόματός του σε ειδικά σχεδιασμένη για το λόγο αυτό πλακέττα!.. 

[Τα συλλεκτικά γραμματόσημα της Ύδρας θα διατίθενται από σήμερα 21/7/2017 και μέχρις εξαντλήσεώς τους από την Υποδοχή του χώρου του Μουσείου].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου