«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Μπράβο στην ομάδα μας! Σπουδαία νίκη με 1-0 για την Ύδρα απέναντι στον Κεραυνό Ιρίων

Μπράβο στην ομάδα μας! Σπουδαία νίκη με 1-0 για την Ύδρα απέναντι στον Κεραυνό Ιρίων!
Σπουδαία νίκη για την ομάδα της Ύδρας την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 το απόγευμα στο γήπεδο του νησιού με 1-0 απέναντι σε μια από τις πρωτοπόρες ομάδες της βαθμολογίας, Κεραυνό Ιρίων.


Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από δυνατές φάσεις αλλά και σκληρές μονομαχίες, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει με 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ύδρα ανέβασε ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς της με συνέπεια σε μια από τις επιθέσεις ο Νούρι Ζτραβα να σημειώσει το τέρμα της νίκης.
Αν και η ομάδα του Κεραυνού Ιρίων προσπάθησε να πετύχει τέρμα ο τερματοφύλακας και η άμυνα της Ύδρας είχαν τέλειο συντονισμό με αποτέλεσμα να μην αφήνουν να κυκλοφορεί η μπάλα στη μικρή περιοχή και το παιχνίδι να λήξει 1-0 υπέρ της Ύδρας και η κατάταξη της ομάδας μας να είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς!
Επίσης κάποια στιγμή υπήρξε -λόγω υπαιτιότητας της αντιπάλου ομάδας- αρκετός εκνευρισμός και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ο αγώνας διακόπηκε από τον διαιτητή για λίγα λεπτά. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες της Ύδρας να πανηγυρίζουν ΄για τη πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη απέναντι από την εξέδρα των φιλάθλων που τους επευφημούσαν και χειροκροτούσαν την επιτυχία του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας.

Άψογη διαιτησία του κου Γ. Κουτσούκου και των βοηθών του όπου σε ένα πραγματικό ντέρμπι αυτό που διεξήχθη στο γήπεδο της Ύδρας ήσαν πραγματικά άψογοι. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου