«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Θησέας – Ύδρα 1-1 - Μοιράστηκαν βαθμούς σε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό παιχνίδι


Θησέας – Ύδρα 1-1
Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00 στο Γήπεδο του Γαλατά διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Θησέα και της Ύδρας.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να θέλουν να σκοράρουν και η ομάδα του Θησέα στάθηκε τυχερή αφού κατάφερε να σημειώσει ένα τέρμα το πρώτο ημίχρονο και να χάσει πέναλτι!
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ύδρας μπήκε με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο αφού ένα δυνατό σουτ από τον Φίλιππο Ράμπια βρήκε το δοκάρι του αντίπαλου τέρματος και δεν μετατράπηκε σε γκολ.

Σε επιθετική ενέργεια της Ύδρας επιβλήθηκε πέναλτι σε βάρος της ομάδας του Θησέα το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο παίκτης και προπονητής της Ύδρας Νεκτάριος Καλαφάτης.
Τελικό σκορ Θησέας – Ύδρα 1-1 σε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που διακρίθηκε για την αθλητική άμιλλα των ομάδων αλλά και το φιλικό κλίμα του. 
Μετά το σημερινό αγώνα η ομάδα μας έχει συγκεντρώσει 36 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά το παιχνίδι Παναυπλιακού Ηρακλή - Κεραυνού Ιρίων θα καθορίσει την τελική 3η ή 4η θέση για την Ύδρα.
Φωτογραφίες από: κ. Νεκτάριο Καλαφάτη
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου