«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Ολυμπιακός - Υδραϊκός 15-3!


Κείμενο και φωτογραφία από: Ύδρα, το νησί των ηρώων!
Ολυμπιακός - Υδραϊκός 15-3!
Ο αγώνας άρχισε μουδιασμένα για τις δύο ομάδες, με τους δύο τερματοφύλακες να πραγματοποιούν αποκρούσεις και το σκορ να διατηρείται στο 0-0 για τα τέσσερα πρώτα λεπτά. Ο Αλέξανδρος Γούνας άνοιξε το σκορ σε κόντρα, ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Γιάννης Φουντούλης έκανε το 2-0 σε παίκτη παραπάνω. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου, με το δεύτερο να έχει παρόμοια εικόνα στα πρώτα του λεπτά, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει για σχεδόν μισό οκτάλεπτο. Το «γόρδιο δεσμό» έλυσε ο Κώστας Μουρίκης που σκόραρε από φουνταριστό για το 3-0. Αυτό το γκολ «έλυσε» τα χέρια των παικτών του Ολυμπιακού που με δύο συνεχόμενα τέρματα του Αργυρόπουλου – Κανακάκη και με ακόμη δύο των Μπούσλιε και Φουντούλη έκλεισε το ημίχρονο με 7-0.
Το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ήταν μια συνέχεια της δεύτερης, με τους Μουρίκη και Ομπράντοβιτς να σκοράρουν για το 9-0, πριν ο Χαραλαμπόπουλος πετύχει το παρθενικό γκολ του Υδραϊκού λίγο πριν τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα. Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε με τους Ομπράντοβιτς και Μπλάνη να πετυχαίνουν όμορφα τέρματα (10-2), πριν ο Γούνας γράψει το 11-2 με το οποίο έληξε η τρίτη περίοδος.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες έδωσαν χρόνο και στους νεαρούς τους αθλητές. Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης και Βαγγέλης Δελακάς σκόραραν για το 13-2, πριν ο Χαραλαμπόπουλος πετύχει το 13-3. Όμως δύο γκολ του Κώστα Μουρίκη στο τελυταίο δίλεπτο έγραψαν το τελικό 15-3.
Ολυμπιακός – Υδραϊκός 15-3 (2-0, 5-0, 4-2, 4-1)