«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Μια νέα θεματική ενότητα στην ιστοσελίδα της Λέσχης Αποφοίτων της Σχολής της Ύδρας με τίτλο «Ναυτικά Θέματα»


Αριθ. Πρωτ. Λ-1540
27 Μαρτίου 2018
Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μέλη και Φίλοι της Λέσχης,

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλουμε για την όσο το δυνατόν πληρέστερη ναυτική κατάρτιση και εκπαίδευση των σπουδαστών και αποφοίτων της αγαπημένης μας Σχολής (σήμερα Ακαδημίας Ε.Ν. Ύδρας) δημιουργήσαμε – με τη βοήθεια του εκλεκτού φίλου της Λέσχης κ. Παναγιώτη Αρετάκη (www.dclick.gr), προς τον οποίο εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες – μια νέα θεματική ενότητα στην ιστοσελίδα μας με τίτλο «Ναυτικά Θέματα».
Η θεματική αυτή ενότητα θα περιέχει χρήσιμα στοιχεία από τις διαλέξεις που πραγματοποιούνται από διακεκριμένα στον ναυτιλιακό στίβο μέλη και φίλους της Λέσχης προς τους σπουδαστές της Ακαδημίας μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Απώτερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε μέσω της ενότητος αυτής μια στενότερη, χρήσιμη και επωφελή επικοινωνία μεταξύ των σπουδαστών της Ακαδημίας και της Λέσχης ή με άλλα λόγια ένα βήμα εκπαιδευτικού διαλόγου με ερωτήσεις, απορίες, απαντήσεις, διευκρινίσεις και σχόλια που θα διατυπώνονται και από τα δύο μέρη.
Παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει μαζί μας για το θέμα αυτό στην ηλεκτρονική διεύθυνση naftikathemata@hydracaptainsclub.gr.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στη θεματική ενότητα «Ναυτικά Θέματα» και καλό της ταξίδι στις απέραντες θάλασσες της Ναυτικής Εκπαίδευσης και Γνώσης.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Θανάσης Ζεύκης 
Πρόεδρος 

Δημοσθένης Παπαδόπουλος 

Γεν. Γραμματέας


Δείτε την πανέμορφη ιστοσελίδα της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας: http://www.hydracaptainsclub.gr/ 
Ενότητα "Ναυτικά Θέματα":http://www.hydracaptainsclub.gr/maritime-issues/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου