«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας του New York State University Maritime College με την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας – Αναβάθμιση και προβολή σε παγκόσμιο επίπεδο για την Α.Ε.Ν. Ύδρας


O Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέπτεται τις ΗΠΑ συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία με σκοπό τη σύσφιξη των διμερών ναυτιλιακών σχέσεων, την προώθηση της συνεργασίας στον τομέα της ναυτικής εκπαίδευσης και η ενίσχυση του ναυτιλιακού πλέγματος του Πειραιά.
Στο πλαίσιο προώθησης της διμερούς συνεργασίας στη ναυτική εκπαίδευση, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής θα παραστεί σε τελετή υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας του New York State University Maritime College με την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας.
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας του New York State University Maritime College με την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας
Για την υπογραφή του Μνημονίου μεταβαίνει στην Νέα Υόρκη ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Ε. Δανόπουλος και μαζί του ο αναπληρωτής Διευθυντής Σπουδών της Ακαδημίας κ. Β. Σταυρόπουλος.
Η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας του New York State University Maritime College με την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από Ναυτική Σχολή και αυτή η ενέργεια πρόκειται να αναβαθμίσει την Ναυτική Ακαδημία της Ύδρας αλλά και να την προβάλει σε παγκόσμιο επίπεδο.