«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Ελλάδα: 25 συναρπαστικές εμπειρίες που πρέπει όλοι να ζήσουν έστω μια φορά! (photos)


Οι λέξεις είναι πολλές φορές λίγες για να περιγράψουν ξεχωριστά την ομορφιά καθενός από τα ελληνικά νησιά που μας υποδέχονται κάθε καλοκαίρι με τη δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα!
Εμείς συγκεντρώσαμε 50 κορυφαίες εμπειρίες που αξίζει να ζήσετε μια φορά στη ζωή σας στα «διαμάντια» των ελληνικών θαλασσών, για να γεμίσετε με τα πιο ζωηρά χρώματα και τις πιο φωτεινές αναμνήσεις τις σελίδες του ταξιδιωτικού σας ημερολογίου!
Σε φόντο θαλασσί…
ΥΔΡΑ

Σε απόσταση αναπνοής
Από τα λίγα νησιά που μπορείς να γυρίσεις σε μια μέρα, η Ύδρα προσφέρεται για ημερήσιες αποδράσεις από την πόλη!
Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, η καπετάνισσα του Αργοσαρωνικού μαγεύει τον επισκέπτη με τον αρχοντικό και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της και τις ιδιαίτερα προσεγμένες προτάσεις της! Τα χαριτωμένα γαϊδουράκια-σήμα κατατεθέν του νησιού, αφού εδώ απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους τροχοφόρου, θα σας κάνουν μια πρωτότυπη βόλτα σε όλο το νησί, προτού επιστρέψετε πάλι στο γραφικό λιμάνι και την περαντζάδα, που σφύζει από ζωή!
Διαβάστε όλο το άρθρο με τις κορυφαίες εμπειρίες που αξίζει να ζήσετε μια φορά στη ζωή σας στα «διαμάντια» των ελληνικών θαλασσών εδώ:travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου