«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

5ο Tihio Race - Ο Σύλλογος Δρομέων Ύδρας έκανε αισθητή την παρουσία του


Πηγή κειμένου και φώτο:Σύλλογος Δρομέων Ύδρας
Το περασμένο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαίου διοργανώθηκε το 5ο Tihio Race στο Τείχιο Δωρίδος και στην ευρύτερη περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας.
Ο Σύλλογος Δρομέων Ύδρας έκανε αισθητή την παρουσία του καθώς 12μελής αποστολή βρέθηκε στο Τείχιο άλλοι για να αγωνιστούν σε έναν από τους 4 αγώνες που περιελάμβανε το πρόγραμμα της διοργάνωσης και κάποιοι άλλοι ως support των αθλητών αλλά και ως επισκέπτες με σκοπό να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο στην μαγευτική και καταπράσινη Ορεινή Ναυπακτία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρόγραμμα άνοιξε το Σάββατο 12/05 με τον μεγάλο αγώνα της διοργάνωσης των 52 χιλιομέτρων και από τον Σύλλογο μας έλαβε μέρος ο αθλητής και Ταμίας του Συλλόγου Μαυρομμάτης Ηλίας ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 8 ώρες και 41 λεπτά και ο αθλητής και μέλος του Δ.Σ. Μελαχροινός Γιώργος ο οποίος τερμάτισε σε 10 ώρες και 1 λεπτό.
Την Κυριακή στον αγώνα των 30 χιλιομέτρων ο οποίος είναι και ένας από τους 8 αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος Skyrunning έλαβε μέρος ο αθλητής και Έφορος του Συλλόγου Αγγελόπουλος Σπύρος ο οποίος τερμάτισε σε 4 ώρες και 2 λεπτά και ο αθλητής και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Χατζηκωνσταντίνου Μιχάλης ο οποίος τερμάτισε σε 5 ώρες και 54 λεπτά.
Τέλος την Κυριακή στον αγώνα των 20 χιλιομέτρων έλαβε μέρος ο αθλητής του Συλλόγου Σαρούκος Μιχάλης ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 2 ώρες και 38 λεπτά.
Στο Tihio Race βρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παύλος Κόκκος, ο Αργυρός χορηγός του 5ου Hydra's Trail Event Mελαχροινός Αντρέας αλλά και όπως πάντα ο φωτογράφος και μέλος του Συλλόγου Νίκος Σόρρας με το Shooting Therapy κάνοντας για άλλη μία φορά εξαιρετική δουλειά.
Καλή αποκατάσταση στους αθλητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου