«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Επιτυχημένη γιορτή με "νόστιμο θέμα" του 1ου Νηπιαγωγείου Ύδρας"Η πιο ωραία συνταγή" με θέμα τη μεσογειακή διατροφή, παρουσιάστηκε από τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου Ύδρας τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30 το απόγευμα στην αυλή του σχολείου μαζί με μουσική, τραγούδια και περίσσευμα κεφιού.
Μετά το τέλος της γιορτής οι γονείς, οι κηδεμόνες αλλά και όλοι όσοι παρεβρέθηκαν περιηγήθηκαν στην αίθουσα διδασκαλίας όπου θαύμασαν τις ζωγραφικές συνθέσεις και πανέμορφες κατασκευές των παιδιών.
Με αυτή τη χαρούμενη και επιτυχημένη γιορτή η Νηπιαγωγός και οι μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου έκλεισαν με επιτυχία τη σχολική χρονιά. 

Για τη γιορτή και το νόημα της που είχε κεντρικό θέμα τη μεσογειακή διατροφή αλλά για θέματα του 1ου Νηπιαγωγείου μίλησε μίλησε λίγο πριν αρχίσει η αποχαιρετιστήρια γιορτή η Νηπιαγωγός κ. Α. Σκλάβου η οποία καταλήγοντας ευχαρίστησε όλους όσους φορείς και ιδιώτες βοήθησαν το Νηπιαγωγείο και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ύδρας κ, Γ. Κουκουδάκης απηύθυνε χαιρετισμό στους παριστάμενους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου