«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

ΑΝΤ1 και κρατική Γερμανική Τηλεόραση θα καλύψουν τις εκδηλώσεις των Μιαουλείων

Από τις 15 Ιουνίου 2018 άρχισαν στην Ύδρα οι εορταστικές εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του Δήμου Ύδρας, προς τιμήν του Υδραίου Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη αρχηγό του Ελληνικού στόλου στην διάρκεια του Απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, που η ναυτοσύνη του μαζί με τα πληρώματα οδήγησαν στην απελευθέρωση και στην δημιουργία του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους. Μαζί με τον Α. Μιαούλη η Ύδρα τιμά και δεκάδες άλλα παιδιά της, ναυμάχους, πλοιοκτήτες-καπεταναίους, μπουρλοτιέρηδες και απλούς ναύτες που πολέμησαν και δεκάδες από αυτούς έδωσαν τη ζωή τους για τον μεγάλο σκοπό.
Το Σάββατο 23 Ιουνίου ένα φαντασμαγορικό δρώμενο της αναπαράσταση της Ναυμαχίας του "Γέροντα", μιας από τις πιο ένδοξες στιγμές του ναυτικού αγώνα θα αναπαραχθεί στο λιμάνι της Ύδρας.
Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης δήλωσε σχετικά για την τηλεοπτική κάλυψη της αναπαράστασης της ναυμαχίας του “Γέροντα” των “Μιαουλείων 2018”: Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του Δήμου μας ο ΑΝΤ1 και φέτος θα είναι χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων των Μιαουλείων. Οφείλουμε ένα ουσιαστικό ευχαριστώ στον Αντιπρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤ1 κύριο Σπήλιο Χαραμή για την θετική αντιμετώπιση του αιτήματος μας. Επίσης η κρατική Γερμανική Τηλεόραση θα καλύψει τις εκδηλώσεις το Σάββατο το βράδυ. Όλοι μαζί θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να προβάλουμε το Νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου