«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Με επιτυχία αλλά και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή λήξης του σχολικού έτους του 2ου Δημοτικού και 2ου Νηπιαγωγείου Ύδρας

Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, λίγο μετά τις 19:30 μ.μ. στην αυλή του 2ου  Δημοτικού Σχολείου Ύδρας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή λήξης του σχολικού έτους από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Δημοτικου Σχολείου Ύδρας, σημειωτέων το 2ο Δημοτικό Σχολείο ήταν ο ιστορικός χώρος όπου εκεί στεγάστηκε η πρώτη Ναυτική Σχολή της Ελλάδας το 1749!
Τα παιδιά του Σχολείου  τραγούδησαν, χόρεψαν αλλά και συγκίνησαν με τον αυθορμητισμό τους και ήταν ομολογουμένως μια πολύ όμορφη αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή που χάρισε χαρά, αγάπη αλλά και συγκίνηση.

Το προγραμα της γιορτής περιελάμβανε θεατρικό από το 2ο Νηπιαγωγείο Ύδρας με τίτλο: “Οι θαυματουργοί μικρούληδες και το ζελέ της χαράς” και το τραγούδι “Άσπρα καράβια” και τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας ολοκλήρωσαν την επιτυχημένη γιορτή με το τραγούδι “Όπου υπάρχει αγάπη”, το θεατρικό “Τα ξεφτέρια”, με αθλοπαιδιές από του μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου , ένα όμορφο χορευτικό από τα κορίτσια της Ε' και της ΣΤ΄ Τάξης και η γιορτή ολοκληρώθηκε με το τραγούδι “Ο φάρος”.
Στη συνέχεια μοιράστηκαν δώρα και αναμνηστικά στους μαθητές των σχολείων.Στην τελετή λήξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου παρευρέθηκαν ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Θεόδωρος Θεοδοσίου Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Μαραγκού, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας κ. Ε. Κουραχάνη, το εκπαιδευτικό προσωπικό του 2ου Νηπιαγωγείου και 2ου Δημοτικού Σχολείου και δεκάδες γονείς, κηδεμόνες και επισκέπτες.
Χαιρετισμούς απηύθυναν η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας,  η Νηπιαγωγός κ. Ν. Πετροχείλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας κ. Ε. Κουραχάνη, και ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου