«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά το Τουρνουά Ράπιντ που οργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας


Από: Σκακιστικό Όμιλο Ύδρας
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή την Κυριακή 17 Ιουνίου και για δεύτερη χρονιά το Τουρνουά Ράπιντ που οργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων "Μιαούλεια 2018".
Οι σκακιστικοί αγώνες έγιναν σε φιλόξενη αίθουσα του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας και η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα και χορηγία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας.
Στο τουρνουά συμμετείχαν 32 αθλητές από συλλόγους της Αττικής και της Πελοποννήσου καθώς και ελεύθερες συμμετοχές. Έγιναν δε, ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες παρτίδες ενώ υπήρξε έντονος συναγωνισμός για τις πρώτες θέσεις της κατάταξης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Ύδρας, Γιώργο Κουκουδάκη, την Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΥ Κατερίνα Μαραγκού, τη Διευθύντρια του ΙΑΜΥ Ντίνα Αδαμοπούλου και το προσωπικό του Μουσείου αλλά και τους χορηγούς (Hellenic Seaways, Isalos Cafe, Super Market Μήτσιου, Super Market Μπεξή) για την υποστήριξη του τουρνουά. Ακόμα πολλές ευχαριστίες στους συμμετέχοντες αθλητές και κυρίως την Λίτσα Αβδούλη, Πρόεδρο της ΕΣΣΠΕΠ και τη Μαρία Σελίμου για τη βοήθειά τους στη διενέργεια του τουρνουά. Στόχος μας είναι να αναπτυχθεί η διοργάνωση και να εδραιωθεί μεταξύ των καλύτερων τουρνουά ράπιντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου