«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Ο Σύλλογος Παραδοσιακών - Ερασιτεχνών Αλιέων Ύδρας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του


Την ημέρα των Θεοφανίων, Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Παραδοσιακών Ερασιτεχνών – Αλιέων Ύδρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών «Μελίνα Μερκούρη»  του Δήμου Ύδρας. Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Βλαχόπουλος.

Στην ευλογία και κοπή της βασιλόπιτας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας κ. Ι. Μπελεγρής, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κ. Αναστόπουλοςο Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών (ΕΔΜΝ) κ. Ε. Κεχαγιόγλου, ο Λιμενάρχης Ύδρας Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Γ. Μανδαλάκης, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Ε. Δανόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. των Ερασιτεχνών Αλιέων, όπως και αρκετού κόσμου.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μ. Βούλγαρης αναφερόμενος σε θέματα των Ερασιτεχνών  Αλιέων του νησιού και κατέληξε ευχόμενος καλή χρονιά και καλές ψαριές, στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης ο οποίος αναφέρθηκε για έργα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο λιμάνι της Ύδρας και το λιμάνι των Καμινιών και κατέληξε ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου